Villa Belle Rive

Tijdens Uw verblijf in Villa Belle Rive bent U niet beperkt tot Uw kamer. Het gebouw en het grondstuk bieden diverse mogelijkheden in de gemeenschapsruimten. Vanaf het midden van Mei tot en met midden Oktober kunt U, net als de andere gasten en de duikschool, gebruik maken van het zwembad. Buiten die periode zult U het water waarschijnlijk te koud vinden om te zwemmen. Rondom de Villa zijn er diverse terassen waarvan U gebruik kunt maken. Wanneer er aanleiding is voor een feestje of wanneer U rustig van een lunch in de buitenlucht wilt genieten, dan vindt U daarvoor op het landgoed de perfecte locatie.

Zolang het mooi weer is, is Sabrina aanwezig in haar Kiosk achter ons huis. Ze biedt een breed scala aan gerechten, zowel om op het strand te eten als om mee te nemen. Als het koude seizoen begint en Sabrina haar Kiosk sluit, bieden we een dagschotel aan voor de lunch. Natuurlijk bieden we ook nog steeds de kleine gerechten aan zoals salades, een panini of iets anders.

vil3 vil3 vil2

De lobby in de Villa dient tegelijkertijd als doorgang naar de tuin en het zwembad. In de lobby vindt U ook een bibliotheek met leesboeken (ook in het Nederlands) om Uw plezier te vergroten. Er is ook een collectie DVD’s beschikbaar. De lobby is ingericht met meerdere zithoeken om een gesprek met medegasten te hebben of te lezen.

pds lounge pds2

We onderhouden onze tuin goed om het plezier tijdens het verblijf te verbeteren. We maken daarbij gebruik van ecologisch verantwoorde methoden. We gebruiken bijvoorbeeld geen pesticiden en wanneer dat toch noodzakelijk wordt, dan alleen biologisch afbreekbare middelen. Een deel van de tuin is gereserveerd voor groente en fruit. De overproductie wordt gebruikt om sausen, jam, azijn en andere delicatessen te produceren. Dat wordt met traditionele methoden gedaan, zodat geen energie voor het invriezen gebruikt wordt. In onze tuin groeien onder andere tomaten, limoenen, citroenen, aardbeien, druiven, sla, komkommers en nog veel meer. Het zal duidelijk zijn dat de oogst tijdens Uw verblijf van het seizoen afhankelijk is.

gar2 gar3
gar5 gar4

Er zijn een aantal regels waaraan U zich dient te houden. Uw activiteiten mogen niet zo luid zijn dat het andere gasten stoort. Wanneer vrienden op bezoek komen, dan moeten deze vooraf aangemeld worden en moet toestemming verleend worden. Na Uw activiteiten dient U de locatie opgeruimt en schoon achter te laten.

logobig