Speciale winteraanbieding

Wilt U deze winter het koude weer thuis een poosje ontwijken? Villa Belle Rive is dan een uitstekende optie. In de periode van November tot Februari bieden we een 4-weeks verblijf in onze mooiste kamers aan. En dat tegen een sterk gereduceerd tarief. Het aanbod staat U toe te genieten van het milde klimaat aan de Cote d’Azûr. Daar komt nog bij dat Villa Belle Rive beschikt over uitstekende aansluitingen op het openbaar vervoer. Vanuit onze Villa kunt U zonder problemen uitstapjes maken naar de vele steden en dorpen in de omgeving.

SpecialOffer
De balkonkamer oost en de balkonkamer west zijn zeer ruim en hebben natuurlijk een eigen toilet en douche. U bent echter niet beperkt tot Uw kamer. In de gemeenschappelijke ruimten vindt U alles wat nodig is voor een comfortabel verblijf. Onze tuin is een pracht en om een verfrissende wandeling aan het strand te maken gaat U gewoon achter in de tuin door het poortje. Van 16:30 tot 20:30 is onze bar geopend om met Uw partner, de staf en andere gasten even bij te praten alvorens te gaan eten.

villa1 west3 terr

*Deze aanbieding is wel beperkt tot specifieke aankomst en vertrek data. In de onderstaande tabel vindt U de opties en een overzicht van de diensten die bij deze aanbieding inbegrepen zijn. Daarnaast vindt U informatie over bijkomende kosten.

 

Inbegrepen in de aanbieding (1.999 Euro)

4 weken verblijf in de balkonkamer oost of west

Ontbijt voor 2 personen gedurende 4 weken

1 keer per week wisselen beddengoed en handdoeken

Optionele diensten

(Extra) wisselen beddengoed en handdoeken (14 Euro/gast)
Kamerreiniging (op aanvraag) tijdens Uw verblijf (24 Euro/reiniging)

Bijkomende kosten

Toeristenbelasting: 0,75 Euro persoon/dag

Beschikbare data

Optie 1: aankomst 27 Oktober 2018 – vertrek 24 November 2018
Optie 2: aankomst 24 November 2018 – vertrek 22 December 2018
Optie 3: aankomst 5 Januari 2019 – vertrek 2 Februari 2019
Optie 4: aankomst 2 Februari 2019 – vertrek 2 Maart 2019

 

hibernate2
Neem contact met ons op om Uw verblijf te reserveren – dat mag per telefoon: +33 493 470 482 of per email (ook in het nederlands) aan info@villa-belle-rive.com