“Petite Maison”

Het “Petite Maison” is gebouwd in de tweede helft van de 19de eeuw. Ondanks alle benodigde renovaties om een hedendaags comfort zeker te stellen herinnert de bouwstijl nog steeds aan vroegere tijden. De woonkamer is ingericht om met 4 mensen te ontspannen en te eten. Wanneer het weer het toelaat (wat het grootste deel van het jaar het geval is) dan vervult het eigen terras van het huis dezelfde rol. De kamer is niet groot (zoals in die tijden het geval was), maar voorziet in alle benodigdheden. De open keuken is volledig ingericht voor het koken van maaltijden. Naast een magnetron is er een fornuis met vier pitten, een oven, een grote koelkast en een grote keuze aan kookbenodigdheden.

De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en een wasbak. Het toilet bevind zich in een eigen ruimte. Er zijn 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer op de bovenetage heeft een tweepersoonsbed en biedt ruimte om een kinderbedje te plaatsen. De andere twee slaapkamers zijn kleiner. De kleine slaapkamers boven en beneden hebben een eenpersoons bed. Naast het terras is er een ruimte met een wasmachine. De prijs voor dit appartement is afhankelijk van het seizoen. Het huren van dit vakantiehuis kan alleen vanaf een minimum verblijf van 5 dagen. De kamerprijzen zijn afhankelijk van de navraag in een bepaalde periode. U kunt de prijs aanvragen door ons een email (info@villa-belle-rive.com) te sturen met Uw geplande aankomst en vertrek datum en de kamer van Uw keuze.  U kunt ons ook bellen (+33 493 470 482). Hieronder vindt U meer informatie over dit huis. U kunt hier terug naar het overzicht.

vil3 vil3 vil2

Hieronder staat een overzicht van de zaken die in Uw vakantiehuis aanwezig zijn en een overzicht van aanvullende opties. Dit staat U toe te controleren of alles wat U tijdens Uw verblijf nodig heeft aanwezig is.

Aanwezig in Uw huis

Koelkast
Ventilatoren
Televisie
DVD speler
Bad en douche
Toilet
Privéterras
Haardroger
Beddengoed en handdoeken
Wasmachine
Volledig ingerichte keuken
De voorwerpen in het inventaris zijn te vinden op het check-in formulier. (in het engels)

Optionele aanvullende diensten

Kinderbed (geen extra kosten)
Verschoning van beddengoed en handdoeken (14 Euro/gast)
Ontbijt (12 Euro/persoon/dag)

Aanvullende kosten

Touristenbelasting: € 2,30 persoon/dag

Vereisten

Tijdens check-in betaald U contant een waarborgsom van 400 Euro. Dit geld krijgt U bij het uitchecken terug na aftrek van vermiste of kapotte delen van het inventaris.

Inbegrepen in de huurprijs

Parkeren op het terrein
Toegang tot het zwembad (08:00 – 20:00)
Gebruik van terassen in de tuin (gedeeld)
WiFi in de gemeenschappelijke ruimten

 

Woorden en feiten kunnen geen indruk geven van de atmosfeer in Villa Belle Rive in het algemeen en van Uw appartement – het “petite maison” – in het bijzonder. We tonen daarom graag een paar opnamen die een indruk geven van wat U in Zuid-Frankrijk te wachten staat.

vil12 vil8 vil3
vil11 vil7 vil9
vil10 vil13 vil2
Ga terug naar het overzicht