Herberg

37Het pension Villa Belle Rive biedt U de voordelen waarnaar U op zoek bent. Terwijl U in een  “oase van rust” verblijft heeft U gemakkelijk toegang tot alles wat Cannes en de omgeving te bieden hebben:

  • Het grondstuk van bijna 4.000 vierkante meter is groot genoeg om ondanks de centrale ligging voor de nodige rust te zorgen.
  • Het grondstuk grenst direct aan de hoofdweg. De afstand naar het centrum van Cannes is 2 kilometer. Bussen vertrekken direct buiten de poort.
  • Het treinstation is slechts 100 meter vanaf de achterpoort. Dit geeft, ook wanneer U niet over een auto beschikt, toegang tot de gehele Cote d’Azure.
  • Ons zwembad van 15 bij 8 meter is een atractieve locatie om te ontspannen (afhankelijk van het seizoen).
  • Via onze achterpoort bent U direct aan de kust. Een kleine tunnel onder de weg en spoorbaan geeft toegang tot het strand.

37We nodigen U uit om een kamer te kiezen die voldoet aan Uw vereisten en wensen. Omdat iedereen eigen voorstellingen heeft, hebben we het nodige gedaan om iedere kamer anders in te richten. Wanneer U niet op de kamer wilt blijven of aan het zwembad zitten, dan bieden we diverse gemeenschappelijke ruimtes die gedeeld worden met de andere gasten in Villa Belle Rive.

Villa Belle Rive heeft een unieke historie die teruggaat tot het einde van de negentiende eeuw. U zult effectief verblijven in een huis waar diverse bekende en beroemde persoonlijkheden ook waren. Uiteraard is Villa Belle Rive een prachtige locatie voor de jaarlijkse vakantie. Er zijn echter diverse redenen voor een bezoek buiten het zomerseizoen. Met het filmfestival als hoofdevenement is Cannes een stad met een zeer actief cultureel leven. Er zijn vele evenementen en activiteiten die, naast de voordelen die Villa Belle Rive zelf te bieden heeft, tot een bezoek uitnodigen.

Dankzij de optimale toegang tot het openbaar vervoer is Villa Belle Rive de ideale “thuisbasis” voor dagexcursies. Het aantal locaties dat de moeite waard is, is enorm. Wanneer U met de auto komt, dan is op het grondstuk een parkeerplaats beschikbaar.

Voor het geval dat U niet vertrouwd bent met Cannes en omgeving, geven we graag wat praktische informatie die erbij helpt om de reis te plannen en die tijdens het verblijf nuttig kan zijn. Voor reserveringen kunt U via email contact met ons opnemen (info@villa-belle-rive.com) of bellen op +33493470482.