De kamers

37In de negentiende eeuw was het gebruikelijk dat de elite zich regelmatig van hun ene huis naar het andere verplaatsten. Daarbij namen ze de kok, het kindermeisje en ander personeel mee. Voor ieder huis was er ook vaste staf voor het onderhoud van de tuin en het huis en om de paarden te verzorgen.

Villa’s die in die tijd gebouwd werden waren hierop afgestemd. Deze historische structuur heeft ons toegestaan om 3 volledig verschillende categoriën van kamers in te richten – ieder daarvan met een eigen karakter.

De Bovenkamers waren vroeger voor de meereizende staf. Deze kamers met gedeeld toilet en douche hebben nu een gemoedelijke inrichting. Het zijn ideale kamers voor zakenreizen en voor degenen die gebruik willen maken van de fantastische infrastructuur van Villa Belle Rive, zonder een groot budget voor overnachtingen uit te trekken.

De ruime kamers voor de familie zijn nu onze meest luxe kamers. Ze hebben een eigen toilet en badkamer. De kamers bieden een fantastisch uitzicht over onze tuin, het zwembad en de zee. De Balkonkamers beschikken over twee ruime balkonnen. De tweepersoonskamer biedt plaats voor een extra bed. De Zuidkamer is ingericht met twee eenpersoons bedden. Zowel de kamer zelf, alsook de badkamer bieden het beste uitzicht in vergelijking met de andere kamers.

Het huis voor het vaste personeel werd gebruikt om onze capaciteit te vergroten om ons aan te passen aan de grote vraag naar onze zolderkamers.

We nodigen U uit om de verschillende opties door te kijken en bij de kamer van Uw keuze op de link te klikken voor meer informatie. De kamerprijzen zijn afhankelijk van de navraag in een bepaalde periode. U kunt de prijs aanvragen door ons een email (info@villa-belle-rive.com) te sturen met Uw geplande aankomst en vertrek datum en de kamer van Uw keuze.  U kunt ons ook bellen (+33 493 470 482).

3737Balkonkamer Oost

Deze kamer heeft twee grote balkons. Eén met uitzicht op de Middellandse Zee en onze prachtige tuin aan de zwembadzijde van het huis. Het andere richting de tuin ten noorden van het huis. U zult vaststellen dat de afmetingen van de kamer ruim zijn. U beschikt over een eigen douche en toilet. Er is een groot dubbelbed voor twee personen. Daarnaast staat in de kamer nog een eenpersoons bed. We nodigen U uit deze link te volgen voor meer informatie en foto’s.

3737Balkonkamer West

Ook deze kamer heeft twee balkons. Eén met uitzicht op de Middellandse Zee en onze prachtige tuin aan de zwembadzijde van het huis. Het andere richting de tuin ten noorden van het huis. Deze kamer spiegelt de inrichting van balkonkamer oost, maar heeft een geheel eigen karakter. U beschikt over een eigen douche en toilet. Er is een groot dubbelbed voor twee personen. In de kamer staat ook een eenpersoonsbed. We nodigen U uit deze link te volgen voor meer informatie en foto’s.

3737Zuidkamer

Vanuit de kamer en vanuit de badkamer met zitbad heeft U uitzicht over de tuin en de Middellandse Zee en de tuinen. Deze zeer ruime kamer is met twee eenpersoons bedden ingericht. De kamer heeft een eigen badkamer en toilet. We nodigen U uit deze link te volgen voor meer informatie en foto’s.

3737Bovenkamer 1

Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping. U dient zich ervan bewust te zijn dat er geen lift is. Met 16 vierkante meter is deze kamer ruim te noemen. In de kamer staat een tweepersoonsbed. De douche en het toilet worden gedeeld met de andere kamers op de tweede verdieping. De kamer heeft een eigen wastafel. We nodigen U uit deze link te volgen voor meer informatie en foto’s.

3737Bovenkamer 2

Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping. U dient zich ervan bewust te zijn dat er geen lift is. Met 10 vierkante meter is deze kamer uitstekend geschikt voor het huisvesten van een alleenreizende gast. De kamer heeft daarom een eenpersoonsbed en is naar het zuiden gericht. De douche en het toilet worden gedeeld met de andere kamers op de tweede verdieping. We nodigen U uit deze link te volgen voor meer informatie en foto’s.

3737Bovenkamer 3 – boek een bed in een gedeelde kamer

Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping. U dient zich ervan bewust te zijn dat er geen lift is. Met 16 vierkante meter is deze kamer ruim te noemen. De kamer is uitgerust met twee eenpersoonsbedden. De douche en het toilet worden gedeeld met de andere kamers op de tweede verdieping. U deelt deze kamer dus met een andere gast. Naar wens kan een supplement betaald worden om deze kamer privé te gebruiken. We nodigen U uit deze link te volgen voor meer informatie en foto’s.

In het bijgebouw de “Petite Maison” is een vergelijkbare gedeelde kamer (3A) van dezelfde grootte beschikbaar. Die kamer bevindt zich op de eerste verdieping.

3737Bovenkamer 4

Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping. U dient zich ervan bewust te zijn dat er geen lift is. Met 10 vierkante meter is deze kamer uitstekend geschikt voor het huisvesten van een alleenreizende gast. De kamer heeft daarom een eenpersoonsbed en is naar het noorden gericht. De douche en het toilet worden gedeeld met de andere kamers op de tweede verdieping. We nodigen U uit deze link te volgen voor meer informatie en foto’s.

3737Bovenkamer 5

Deze kamer bevindt zich op de tweede verdieping. U dient zich ervan bewust te zijn dat er geen lift is. Met 8 vierkante meter is deze kamer uitstekend geschikt voor het huisvesten van een alleenreizende gast. De kamer heeft daarom een eenpersoonsbed en is naar het noorden gericht. De douche en het toilet worden gedeeld met de andere kamers op de tweede verdieping. We nodigen U uit deze link te volgen voor meer informatie en foto’s.

0
0
logobig