Bovenkamer 5

Onze bovenkamers zijn geschikt voor degenen die van de voordelen van de fantastische gemeenschappelijke ruimtes van Belle Rive willen genieten, maar niet veel waarde leggen op luxe in hun eigen kamer. Deze kamers bevinden zich op de tweede verdieping die alleen via de trap bereikbaar is. De douches en het toilet bevinden zich buiten de kamer en worden gedeeld met de andere gasten op de bovenverdieping. Deze kamer is op het zuiden gericht en heeft een oppervlak van 9 vierkante meter. Het is de kleinste kamer maar biedt alle comfort en heeft een eigen karakter. De kamerprijzen zijn afhankelijk van de navraag in een bepaalde periode. U kunt de prijs aanvragen door ons een email (info@villa-belle-rive.com) te sturen met Uw geplande aankomst en vertrek datum en de kamer van Uw keuze.  U kunt ons ook bellen (+33 493 470 482). Hieronder vindt U meer informatie over deze kamer.

We geven het alle redelijkerwijs denkbare zorg dat U alles heeft wat nodig is tijdens Uw verblijf in Villa Belle Rive. Wanneer deze kamer niet in Uw wensen voorziet, dan kunt U hier terug naar het overzicht om één van onze andere kamers te kiezen. Houd in gedachten dat het belangrijkste voordelen van Villa Belle Rive de fantastische gemeenschappelijke ruimtes zijn. De kans is groot dat U meer tijd doorbrengt in de gemeenschappelijke ruimtes, in de tuin en rond het zwembad, dan in Uw kamer. Desondanks moet ook Uw kamer het nodige comfort geven. Hieronder staat een overzicht van de zaken die in Uw kamer aanwezig zijn en een overzicht van aanvullende opties. Dit staat U toe te controleren of alles wat U tijdens Uw verblijf nodig heeft aanwezig is. Voor speciale aanvullende wensen kunt U contact opnemen met info@villa-belle-rive.com.

Aanwezig in Uw kamer

Koelkast
Ventilator
Waterkoker
Douche gedeeld met bewoners andere bovenkamers
Toilet gedeeld met bewoners andere bovenkamers
Klerenkast
Eenpersoons bed

Optionele aanvullende diensten

Ontbijt (12 Euro persoon/dag)
Wisselen beddengoed en handdoeken (14 Euro/gast)
Kamerreiniging tijdens Uw verblijf (24 Euro/reiniging)
Parkeerplaatsen voor personenauto’s met normale breedte zijn beschikbaar (6 Euro/dag)

Aanwezig in de gemeenschappelijke ruimtes

Strijkijzer en strijkplank
Wifi
Boekenbibliotheek
DVD bibliotheek
Bordspelletjes

Woorden en feiten kunnen geen indruk geven van de atmosfeer in Villa Belle Rive in het algemeen en van Uw kamer – bovenkamer 3 – in het bijzonder. We tonen daarom graag een paar opnamen die een indruk geven van wat U in Zuid-Frankrijk te wachten staat.

vil12 Attic55 vil3
vil11 vil7 vil9
vil10 attic54 vil2
Terug naar het overzicht