Balkonkamer Oost

Deze kamer aan de oostkant van het huis is één van de meest populaire kamers. Wacht dus niet te lang met reserveren. U gaat via de trap naar de eerste verdieping. Voor degenen die verminderd mobiel zijn is er een traplift. De kamer zelf heeft een oppervlak van 22 vierkante meter. Daarbij komen nog een badkamer met douche en een toilet. Dankzij het hoge plafond en de traditionele bouwstijl behouden de kamers een aangename temperatuur, onafhankelijk van het weer buiten. Het terras op de zuidkant geeft uitzicht op onze tuin en de Middelandse Zee. Een tweede terras aan de noordkant geeft uitzicht op dat deel van de tuin. De kamerprijzen zijn afhankelijk van de navraag in een bepaalde periode. U kunt de prijs aanvragen door ons een email (info@villa-belle-rive.com) te sturen met Uw geplande aankomst en vertrek datum en de kamer van Uw keuze.  U kunt ons ook bellen (+33 493 470 482). Hieronder vindt U meer informatie over deze kamer.

villa2 mona5 terrace

We geven het alle redelijkerwijs denkbare zorg dat U alles heeft wat nodig is tijdens Uw verblijf in Villa Belle Rive. Wanneer deze kamer niet in Uw wensen voorziet, dan kunt U hier terug naar het overzicht om één van onze andere kamers te kiezen. Houd in gedachten dat het belangrijkste voordelen van Villa Belle Rive de fantastische gemeenschappelijke ruimtes zijn. De kans is groot dat U meer tijd doorbrengt in de gemeenschappelijke ruimtes, in de tuin en rond het zwembad, dan in Uw kamer. Desondanks moet ook Uw kamer het nodige comfort geven. Hieronder staat een overzicht van de zaken die in Uw kamer aanwezig zijn en een overzicht van aanvullende opties. Dit staat U toe te controleren of alles wat U tijdens Uw verblijf nodig heeft aanwezig is. Voor speciale aanvullende wensen kunt U contact opnemen met info@villa-belle-rive.com.

Aanwezig in Uw kamer

Koelkast
Ventilator
Waterkoker
Douche in de kamer
Toilet in de kamer
Haardroger
Klerenkast
Tweepersoons bed
Eenpersoons bed

Optionele aanvullende diensten

Kinderbed (geen extra kosten)
Ontbijt (12 Euro persoon/dag)
Wisselen beddengoed en handdoeken (14 Euro/gast)
Kamerreiniging tijdens Uw verblijf (24 Euro/reiniging)
Parkeerplaatsen voor personenauto’s met normale breedte zijn beschikbaar (6 Euro/dag)

Aanwezig in de gemeenschappelijke ruimtes

Strijkijzer en strijkplank
Wifi
Boekenbibliotheek
DVD bibliotheek
Bordspelletjes

Woorden en feiten kunnen geen indruk geven van de atmosfeer in Villa Belle Rive in het algemeen en van Uw kamer – de balkonkamer oost – in het bijzonder. We tonen daarom graag een paar opnamen die een indruk geven van wat U in Zuid-Frankrijk te wachten staat.

vil12 vil8 mona6
terassenord vil7 vil9
mona7 vil10 vil2
Terug naar het overzicht